Ministerie van Doedelzaken

Evenementen

Music Show Scotland

Music Show Scotland toert al ruim 10 jaar met meer dan 200 pipers, drummers, dansers, muzikanten & zangers door Europa. Met als middelpunt een groot Schots kasteel, van 15 meter hoog en 40 meter breed, wanen bezoekers zich echt in ‘the Highlands’.

Een gevarieerde show vult de avond met zowel traditionele als moderne muziek, zang en dans en zorgen keer op keer voor kippenvel. De bijzondere combinatie tussen pipes, drums en daarbij een volledige band met snaar- en blaasinstrumenten klinkt bij jong en oud als muziek in de oren. Denk aan hits als “Highland Cathedral” of “Amazing Grace” maar ook unieke arrangementen met pipes van “Hallelujah” of the theme song van “Game of Thrones”. Ook de solisten zorgen voor kippenvelmomenten met mooie ballads die speciaal voor deze productie zijn gearrangeerd.

De Mainland European Highland Dancers laten Schotse dansen zien in zowel traditionele als moderne choreografieën, begeleid door live muziek van de pipers, drummers en Castleband. Van historische strijd-dansen met een zwaard tot sierlijke moderne choreografieën die speciaal voor deze show zijn ontworpen. De dansers uit verschillende landen laten het publiek kennis maken met alle kanten van “Highland Dancing”.

Ook voor een vrolijke noot wordt uiteraard gezorgd. Harmony Glen is een Extravaganza Folkband die de zaal helemaal op z’n kop zet! Met invloeden vanuit de hele wereld speelt Harmony Glen vrolijke tunes waarmee het tempo flink zal worden opgevoerd: gegarandeerd feest!

Music Show Scotland belooft een 3 uur durend spektakel vol verrassingen. Laat u meevoeren door deze magische reis en kom naar Music Show Scotland!

Info

Locatie

Uw evenement hier?